top of page

Aπό το 1980 μας εμπιστεύεστε και εμείς φροντίζουμε για την θέρμανση σας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους  κατασκευαστές.
Μεγάλη ποικιλία σε σόμπες ξύλου, pellet & πετρελαίου, υδραυλικές & αερόθερμες με φούρνο ἠ χωρίς . Τζάκια και κασέτες τζακιού, υδραυλικά & αερόθερμα  καθώς και όλων των ειδών καμινάδες χαλύβδινες, ανοξείδωτες, εμαγιέ και γαλβάνιζε. 


Επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας ή ελάτε από κοντά να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

heating-oil-boilers.jpg

ΛΈΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ & ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ

DOMUSA - GREENTECH - WESTCAL -RIELLO

Σχεδόν σε κάθε σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης ο λέβητας αποτελεί την πηγή θερμότητας για τις ανάγκες του συστήματος. Λόγω των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων για λέβητες υψηλού βαθμού απόδοσης θαλάμου καύσης, η σωστή επιλογή δεν εξαντλείται μόνο σε επίπεδο ονομαστικής ισχύος.
Αναζητάμε διαρκώς για τις βέλτιστες λύσεις  σε χαλύβδινους και χυτοσιδητούς (μαντεμένους) λέβητες πετρελαίου, τυπικού βαθμού απόδοσης ( μέχρι και 96% Westcal ). Διαθέτει ευρεία γκάμα λεβήτων πετρελαίου (Domusa, Westcal, Adarad) υψηλού βαθμού απόδοσης και άριστης ποιότητας  κατασκευής.
Όλοι οι λέβητες φέρουν πιστοποίηση CE καθώς και τα εργοστάσια κατασκευής τους είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 προκειμένου η ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους να είναι διασφαλισμένη σε κάθε στάδιο κατασκευής.

Kermiheater0001.jpgd332bd85-385e-4634-b1

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

KERMI  - LINEA

    Αναζητώντας θερμαντικά σώματα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένων αποδόσεων, ευρωπαϊκής κατασκευής αλλά και μεγάλης αντοχής στο χρόνο, το καταστημα μας διαθετει τα γερμανικα σωματα ΚΕΡΜΙ καθως και την πιο οικονομικη σειρα LINEA 
       Ειδικά τα θερμαντικά σώματα του οίκου KERMI Γερμανίας διαθέτουν την τεχνολογία X2 που επιτρέπει την σειριακή λειτουργία των θερμαντικών πλακών του σώματος. Με τον τρόπο αυτό τα θερμαντικά σώματα επιτυγχάνουν 25% ταχύτερη άνοδο θερμοκρασίας, μέχρι και 100% περισσότερη ακτινοβολία αλλά και μείωση μέχρι και 40% των απωλειών σε εξωτερικά δομικά στοιχεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Χ2 οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι και 11% έναντι των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων.
         Επιπρόσθετα η τεχνολογία Χ2 επιτρέπει στα θερμαντικά σώματα να συνεργάζονται άριστα με αντλίες θερμότητας για θέρμανση χώρων. Λόγω της τεχνολογίας Χ2 η εμπρόσθια θερμαντική πλάκα παραμένει θερμότερη της οπίσθιας αποδίδοντας περισσότερη ακτινοβολία. Έτσι με τις ίδιες θερμοκρασίες προσαγωγής-επιστροφής έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης.

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ

agogos_edited.png

Το όνομα "ΑΓΩΓΟΣ" από το 2003 εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία, είτε πρόκειται για μεταλλικούς αεραγωγούς, είτε για καμινάδες ή εξαρτήματα. Ιδιαίτερα οι ανοξείδωτες χαλύβδινες καπνοδόχοι είναι εργαστηριακώς ελεγμένες και πιστοποιημένες, με βάση την νομοθεσία και τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Φέρουν σήμανση CE και είναι εγκεκριμένες για χρήση στο φυσικό αέριο.

kapnagogos.jpg

Οι ανοξείδωτοι καπναγωγοί μονού τοιχώματος "ΑΓΩΓΟΣ", είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση στις περιπτώσεις που δεν απαιτείται μόνωση της καμινάδας, όπως π.χ. στο εσωτερικό του τζακιού, ή όταν τοποθετούνται εντός υφιστάμενης καμινάδας. Φτιάχνονται από αντιμαγνητικούς ανοξείδωτους ωστενιτικούς χάλυβες, που είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στην διάβρωση. Ξενοιάστε μια για πάντα με τις καμινάδες ΑΓΩΓΟΣ. Με CE κατά ΕΛΟΤ ΕΝ1856-1&2.

kapnagogos_diplou.jpg

Οι ενεργειακές συσκευές θέρμανσης, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας των καυσαερίων τους, εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο σχηματισμού υγροποιήσεων στην καμινάδα. Οι μονωμένοι ανοξείδωτοι καπναγωγοί "ΑΓΩΓΟΣ", είναι η καλύτερη λύση σ’αυτό το πρόβλημα, καθώς διαθέτουν την καλύτερη μόνωσή της αγοράς, με συμπιεσμένο ορυκτοβάμβακα ο οποίος μέσω της ρομποτικής πλήρωσης φτάνει σε πυκνότητα 180-200 κιλών ανά κυβικό. Ξενοιάστε μια για πάντα με τις πιστοποιημένες καμινάδες ΑΓΩΓΟΣ.

bottom of page