top of page

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

  Aπό το 1980 μας εμπιστεύεστε και εμείς φροντίζουμε για την θέρμανση σας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους  κατασκευαστές.
   Μεγάλη ποικιλία σε σόμπες ξύλου, pellet & πετρελαίου, υδραυλικές & αερόθερμες με φούρνο ἠ χωρίς . Τζάκια και κασέτες τζακιού, υδραυλικά & αερόθερμα  καθώς και όλων των ειδών καμινάδες χαλύβδινες, ανοξείδωτες, εμαγιέ και γαλβάνιζε. 


Επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας ή ελάτε από κοντά να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

SmartSelect_20190911-000353_Chrome_edite

Αερόθερμες και Υδραυλικές σόμπες Pellet με πολλές επιλογές στην ισχύ, τις διαστάσεις και την αισθητική τους. Με μεγάλη θερμική ισχύ και υψηλή θερμική απόδοση. Με δυνατότητα προγραμματισμού και απομακρυσμένη λειτουργία (wi-fi). Χαρακτηρίζονται από την ποιοτική και οικονομική τους λειτουργία, και τη αντοχή στο χρόνο.

SmartSelect_20190904-081212_Chrome_edite

Νέου τύπου και παραδοσιακές ξυλόσομπες κατασκευασμένες από ατσάλι. Υδραυλικές και αερόθερμες με κομψό σχεδιασμό και υψηλή ποιοτική απόδοση. Αποτελούν την ιδανική λύση για την κάλυψη των θερμικών αναγκών με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ξύλων. Διατίθενται απλές ή και με φούρνο ψησίματος.

SmartSelect_20190911-000940_Chrome_edite

Υπερσύγχρονα ενεργειακά τζάκια αερόθερμα ή καλοριφέρ (τζάκια-λέβητες), ξύλου ή Pellet, με πλήρη διαχείριση του εισερχόμενου αέρα καύσης για οικονομία καυσίμου και καθαρότερα καπναέρια.

Screenshot_20200808-173047_Adobe Acrobat
ΝΕΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥ - DUAL 
αρχείο λήψης (1).jpg

GALLERY

Ενδεικτικά μοντέλα

SmartSelect_20190911-001111_Chrome_edite
SmartSelect_20190911-000923_Chrome_edite
SmartSelect_20190910-183814_Chrome_edite
SmartSelect_20190911-000940_Chrome_edite
SmartSelect_20180909-103145_Chrome_edite
sl_taup01_a
sl_taup01_a

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

heating-oil-boilers.jpg

ΛΈΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ & ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ

DOMUSA - GREENTECH - WESTCAL -RIELLO

Σχεδόν σε κάθε σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης ο λέβητας αποτελεί την πηγή θερμότητας για τις ανάγκες του συστήματος. Λόγω των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων για λέβητες υψηλού βαθμού απόδοσης θαλάμου καύσης, η σωστή επιλογή δεν εξαντλείται μόνο σε επίπεδο ονομαστικής ισχύος.
Αναζητάμε διαρκώς για τις βέλτιστες λύσεις  σε χαλύβδινους και χυτοσιδητούς (μαντεμένους) λέβητες πετρελαίου, τυπικού βαθμού απόδοσης ( μέχρι και 96% Westcal ). Διαθέτει ευρεία γκάμα λεβήτων πετρελαίου (Domusa, Westcal, Adarad) υψηλού βαθμού απόδοσης και άριστης ποιότητας  κατασκευής.
Όλοι οι λέβητες φέρουν πιστοποίηση CE καθώς και τα εργοστάσια κατασκευής τους είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 προκειμένου η ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους να είναι διασφαλισμένη σε κάθε στάδιο κατασκευής.

Kermiheater0001.jpgd332bd85-385e-4634-b1

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

KERMI  - LINEA

    Αναζητώντας θερμαντικά σώματα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένων αποδόσεων, ευρωπαϊκής κατασκευής αλλά και μεγάλης αντοχής στο χρόνο, το καταστημα μας διαθετει τα γερμανικα σωματα ΚΕΡΜΙ καθως και την πιο οικονομικη σειρα LINEA 
       Ειδικά τα θερμαντικά σώματα του οίκου KERMI Γερμανίας διαθέτουν την τεχνολογία X2 που επιτρέπει την σειριακή λειτουργία των θερμαντικών πλακών του σώματος. Με τον τρόπο αυτό τα θερμαντικά σώματα επιτυγχάνουν 25% ταχύτερη άνοδο θερμοκρασίας, μέχρι και 100% περισσότερη ακτινοβολία αλλά και μείωση μέχρι και 40% των απωλειών σε εξωτερικά δομικά στοιχεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Χ2 οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι και 11% έναντι των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων.
         Επιπρόσθετα η τεχνολογία Χ2 επιτρέπει στα θερμαντικά σώματα να συνεργάζονται άριστα με αντλίες θερμότητας για θέρμανση χώρων. Λόγω της τεχνολογίας Χ2 η εμπρόσθια θερμαντική πλάκα παραμένει θερμότερη της οπίσθιας αποδίδοντας περισσότερη ακτινοβολία. Έτσι με τις ίδιες θερμοκρασίες προσαγωγής-επιστροφής έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης.

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ

agogos_edited.png

Το όνομα "ΑΓΩΓΟΣ" από το 2003 εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία, είτε πρόκειται για μεταλλικούς αεραγωγούς, είτε για καμινάδες ή εξαρτήματα. Ιδιαίτερα οι ανοξείδωτες χαλύβδινες καπνοδόχοι είναι εργαστηριακώς ελεγμένες και πιστοποιημένες, με βάση την νομοθεσία και τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Φέρουν σήμανση CE και είναι εγκεκριμένες για χρήση στο φυσικό αέριο.

kapnagogos.jpg

Οι ανοξείδωτοι καπναγωγοί μονού τοιχώματος "ΑΓΩΓΟΣ", είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση στις περιπτώσεις που δεν απαιτείται μόνωση της καμινάδας, όπως π.χ. στο εσωτερικό του τζακιού, ή όταν τοποθετούνται εντός υφιστάμενης καμινάδας. Φτιάχνονται από αντιμαγνητικούς ανοξείδωτους ωστενιτικούς χάλυβες, που είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στην διάβρωση. Ξενοιάστε μια για πάντα με τις καμινάδες ΑΓΩΓΟΣ. Με CE κατά ΕΛΟΤ ΕΝ1856-1&2.

kapnagogos_diplou.jpg

Οι ενεργειακές συσκευές θέρμανσης, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας των καυσαερίων τους, εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο σχηματισμού υγροποιήσεων στην καμινάδα. Οι μονωμένοι ανοξείδωτοι καπναγωγοί "ΑΓΩΓΟΣ", είναι η καλύτερη λύση σ’αυτό το πρόβλημα, καθώς διαθέτουν την καλύτερη μόνωσή της αγοράς, με συμπιεσμένο ορυκτοβάμβακα ο οποίος μέσω της ρομποτικής πλήρωσης φτάνει σε πυκνότητα 180-200 κιλών ανά κυβικό. Ξενοιάστε μια για πάντα με τις πιστοποιημένες καμινάδες ΑΓΩΓΟΣ.

ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΕΛΛΕΤ & ΥΓΡΑΕΡΙΟ

genol_bag_1.jpg

GENOL PELLET

Το Genol παράγεται από την Μεγαλύτερη Αυστριακή εταιρία εμπορίας και παραγωγής πελλετ στην Ευρώπη, Το προϊόν δεν χρειάζεται συστάσεις με πιστοποίηση Α1 ENplus και με τα χαμηλότερα επίπεδα τέφρας στην αγορά είναι ότι ποιο premium πελλετ υπάρχει.

Περιεχόμενο 100% συσσωματώματα

Καθαρή θερμογόνος δύναμη≥ 4,8kWh/kg

Τέφρα≤ 0,7%

Διάμετρος 6mm

Υγρασία≤ 7%

ΚατηγορίαA1 ENplus

PELLET 4U

Το Pellet4U (πελλετ 4U) παράγεται στο μεγαλύτερο και ποιοτικότερο εργοστάσιο της Βουλγαρίας, ιταλικών συμφερόντων και είναι πραγματικά ότι ποιοτικότερο σε pellet που παράγεται στη Βουλγαρία. Διαθέτει πιστοποίηση EN plus A1 από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης.

Περιεχόμενο100% συσσωματώματα

Καθαρή θερμογόνος δύναμη≥4.6 kWh/kg

Τέφρα≤ 0, 7 %

Μηχανική αντοχή≤ 98 %

Διάμετρος6 ± 1 mm

Μήκος3,15 < L ≤ 40 mm

Υγρασία≤ 10%

ΚατηγορίαA1 ENplus

Φαινόμενη πυκνότητα600 ≤ BD ≤ 750 kg/ m3

4u_pellet_1.jpg
3.1.B.jpg

ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ ΦΙΑΛΕΣ

Οι φιάλες υγραερίου αποτελούν ένα αξιόπιστο σύστημα εφοδιασμού υγραερίου. Το εμφιαλωμένο υγραέριο, λόγω της ευκολίας στη μεταφορά του, είναι διαθέσιμο παντού.
Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ξεκίνησε την παραγωγή του εμφιαλωμένου υγραερίου το 1953 και κατόρθωσε η γνωστή στο ευρύ κοινό μπλε φιάλη υγραερίου των 10 kg να γίνει το “ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ” για το εμφιαλωμένο υγραέριο στην Ελλάδα. Ζ.

bottom of page